Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Mediterranean στη Λεμεσό, το ετήσιο επίσημο δείπνο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού και το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί, επίσημοι προσκεκλημένοι και πληθώρα μελών και φίλων του Συνδέσμου.

Η φετινή διοργάνωση του επίσημου δείπνου είχε φιλανθρωπικό χαραχτήρα και τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου «Μικροί Ήρωες».

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς της βραδιάς για τη φιλάνθρωπο και γενναιόδωρη συμβολή τους στη στήριξη των παιδιών με καρκίνο.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

Πλατινένιοι Χορηγοί
Υφυπουργείο Τουρισμού
Ψηφιακή Πλατφόρμα Jinius της Τράπεζας Κύπρου

Χρυσοί Χορηγοί
Nissi Beach Resort
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου
OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Ασημένιοι Χορηγοί
Mediterranean beach hotel
Capo Bay
Louis Hotels
Lordos Hotels
Coffee Care
IronFX Solid Trading
Mantovani Plotin Travel
Cyprus Millers by Hadjigiorkis
Four Seasons Hotel
Eurotel
Ghost 550
Cyntrix
Omodos Village Houses

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας το ρόλο των ανθρώπων που με τις πράξεις και τις δράσεις τους συνέβαλαν στη στήριξη και ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού, απένεμε πιο κάτω τα καθιερωμένα του βραβεία για διαχρονική προσφορά στην τουριστική βιομηχανία, hospitality leader και μεταθανάτια τιμή εξαίρετης προσφοράς στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου.

• Το βραβείο Ύψιστης τιμής για τη Διαχρονική προσφορά απονεμήθηκε στον κ. Βίκτωρα Μαντοβάνη CEO της Mantovani Plotin Travel
• Το Βραβείο Hospitality Leader 2022 απονεμήθηκε στον Γενικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου Amathus κ. Ανδρέα Γεωργίου και το
• Βραβείο Ύψιστης τιμής για την εξαίρετη προσφορά στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου απονεμήθηκε μεταθανάτια στον Παύλο Παυλάκη ιδρυτή των ξενοδοχείων Nissi Beach, Nissi Park και Alion.

Δεκέμβριος 2022

Για φωτογραφίες ΕΔΩ