Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, στο Lanitis Carob Mill – Richard & Berengaria Ballroom στη Λεμεσό,  το ετήσιο δείπνο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων, το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί, επίσημοι  προσκεκλημένοι και πληθώρα μελών και φίλων του Συνδέσμου.

Η φετινή διοργάνωση του επίσημου δείπνου είχε ένα  ιδιαίτερο ρόλο, λόγω του ότι πέραν από την ευκαιρία που έδωσε στα μέλη του Συνδέσμου και στους προσκεκλημένους να περάσουν μια όμορφη βραδιά, τα έσοδα διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό στο Σύνδεσμο για τα παιδιά με καρκίνο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Ο Σύνδεσμος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς της βραδιάς Οι χορηγοί που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, πραγματοποιώντας τα όνειρα σε παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις είναι:

 

Diamond Χορηγός

Τράπεζα Κύπρου

 

Πλατινένιοι Χορηγοί

Love Cyprus

Prospectacy

Lavoria

 

Χρυσοί Χορηγοί

Atlantica Hotels and Resorts

Attica Holidays

OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

 

Ασημένιοι Χορηγοί

Capo Bay

City of Dreams

Deloitte Legal

Nissi Beach Resort

Louis Hotels

ANT Metallofabrica

Lordos Hotels

Kyperounda Winery

Petrolina

Coffee Care

IronFX Solid Trading

Studio Karamanos

 

Audio-visual Χορηγός

EVENTRPO

 

Χορηγός Επικοινωνίας

Alphanews.live

Όλα τα φαγητά του Gala Dinner παρασκευάστηκαν με υλικά από την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

 Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας  το ρόλο των ανθρώπων που με τις πράξεις και τις δράσεις τους συνέβαλαν στη στήριξη και ανάπτυξη του κυπριακού τουρισμού, απένεμε τα καθιερωμένα του βραβεία  για διαχρονική προσφορά στην τουριστική βιομηχανία, προσωπικότητα φιλοξενίας και εξαίρετης προσφοράς στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου.

  • Το βραβείο με την Ύψιστη τιμή για τη Διαχρονική προσφορά απονεμήθηκε στον κ. Κωστάκη Λοϊζου, Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου Εταιρειών «Louis» και της «Louis Plc».
  • Το Βραβείο με την Ύψιστη τιμή για την προσωπικότητα Φιλοξενίας απονεμήθηκε στον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ξενοδοχείου Four Seasons κ. Νick Αρίστου και το
  • Βραβείο με την Ύψιστη τιμή για την εξαίρετη προσφορά στην τουριστική βιομηχανία της Κύπρου απονεμήθηκε μεταθανάτια στον Σολωμό Λεοτσάκο Διευθυντή και Ιδρυτή του Ξενοδοχείου Cavo Maris.

 

Δεκέμβριος 2021