29/06/2017 – ΚΟΙΝΟ ANAKOINΩΘΕΝ ΠΑΣΥΞΕ-ΣΤΕΚ-ACTA-ΠΑΣΥΔΙΞΕ-ΠΑΣΙΚΑ

Έκκληση για την άμεση ίδρυση Υφυπουργείου Τουρισμού απευθύνουν οι Τουριστικοί Φορείς

Οι τουριστικοί φορείς ΠΑΣΥΞΕ, ΣΤΕΚ, ACTA, ΠΑΣΥΔΙΞΕ και ΠΑΣΙΚΑ εκφράζουν και δημόσια, την έντονη προτροπή για την άμεση ψήφιση από τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα, του Νομοσχεδίου που προβλέπει τη δημιουργία Υφυπουργείου Τουρισμού που, αναμφίβολα, θα αποτελέσει μια θετική εξέλιξη για την παραπέρα ανάπτυξη και θωράκιση του ζωτικής σημασίας αυτού τομέα για τον τόπο μας.

Ο στόχος για σταθερή και υγιή ανάπτυξη θα επιτευχθεί μόνο με την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, που θα οδηγήσουν στη θεμελίωση μιας σύγχρονης, ευέλικτης και ανταγωνιστικής οικονομίας. Μιας οικονομίας που θα ευνοεί την υγιή επιχειρηματικότητα και την προσέλκυση επενδύσεων και προς αυτή την κατεύθυνση, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει η δημιουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού και η ολοκλήρωση του νέου στρατηγικού σχεδιασμού για τον τουρισμό, το όραμα και οι στόχοι του οποίου συμμεριζόμαστε.

Κατά συνέπεια, καλούμε τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα όπως σεβαστούν την καθολική απαίτηση των Τουριστικών Φορέων του τόπου που σύσσωμα ζητούν την άμεση ψήφιση του σχετικού Νομοσχεδίου, χωρίς περαιτέρω αχρείαστες καθυστερήσεις.

29 Ιουνίου 2017