Έχει πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2015 με μεγάλη επιτυχία το Εορταστικό Δείπνο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.ΞΕ.). Ήταν ειλικρινά μεγάλη η χαρά και η ευχαρίστηση που αισθανθήκαμε αφού η ανταπόκριση και συμμετοχή είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία. και γι αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους του φίλους, συνεργάτες, υποστηρικτές και συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο είχαμε τοποθετήσει ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων μας την περεταίρω ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των μελών μας αλλά και μεταξύ όλων των άλλων συνδέσμων και εταίρων τουρισμού. Πιστεύω ότι με σταθερά βήματα και επιμονή έχουμε καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να το επιτύχουμε σε μεγάλο βαθμό. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ήταν πάντοτε η πεποίθησή μας πως για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πρόκλησης η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη και δεν είναι αρκετοί οι ώμοι, κανενός.

Να ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά ιδιαίτερα τις εταιρείες που στηρίζουν τον σύνδεσμο μας, τον μέγα χορηγό της βραδιάς που ήταν η εταιρεία Photiades Distributors και το Οινοποιείο Κυπερούντας, το ξενοδοχείο Mediterranean για τις διευκολύνσεις που μας παρείχε και φυσικά την Εθνική Ομάδα Μαγειρικής Νέων η οποία επιμελήθηκε το μενού της βραδιάς.