Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια γενική συνέλευση του συνδέσμου μας. Η προσέλευση των μελών ήταν αθρόα, δίδοντας ενθαρρυντικά μηνύματα για το ογκούμενο ενδιαφέρον των μελών μας για το μέλλον του κλάδου.

Η συνέλευση άρχισε για πρώτη φορά με τις ομιλίες τριών διακεκριμένων φιλοξενούμενων.

Τον σύνδεσμο τίμησε με την παρουσίας της η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (EHMA) κυρία; JOHANA FRAGANO, η οποία μίλησε στους παρευρισκομένους με θέμα “the Effective Hotel Manager of the future”.

Στην συνέχεια έγινε παρουσίαση από τον Κον Diego Lofeudo – Director of Market Management of Expedia Travel με θέμα “On line Tourist Business”

Τέλος ο Δρ Αντώνης Θεοχάρους, Λέκτορας του ΤΕΠΑΚ παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας ανθρώπινου δυναμικού στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία.

Στο πανηγυρικό μέρος της συνέλευσης, με την ευκαιρία των 25χρόνων μας, έγινε βράβευση των ιδρυτικών μελών του συνδέσμου. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους τα ιδρυτικά μέλη Γιώργος Γεωργιάδης, Πόλυς Αντώνιου, Αλέξης Γέρου, Ανδρέας Γρηγορίου, Αδωνης Παπακυριακού, Νίκος Φιερός, Πέτρος Πιερίδης, Μιχαλάκης Λοιζίδης, Κώστας Παπαχριστοφόρου και Κωστάκης Λοιζου.