Δεντροφύτευση στη μνήμη τριών καταξιωμένων ανθρώπων της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, Σολωμού Λεωτσάκου, Κυριάκου Καγιάτου και Χρίστου Κέστα  πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στην περιοχή Κόκκινες της Αγίας Νάπας, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΔΙΞΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας.

Στην δεντροφύτευση παρέστη, τιμώντας με την παρουσία του, o Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη παράλληλα τον Σύνδεσμο για την πρωτοβουλία του να φυτεύσει πέρα των πενήντα δέντρων  σε περίοπτη περιοχή της Aγίας Νάπας, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τους στόχους που έχει θέσει ο Δήμος για  αναβάθμιση και επέκταση του πρασίνου, το οποίο όπως είπε «αποτελεί πνεύμονα οξυγόνου για την καλύτερη ποιότητας ζωής και του βιοτικού επιπέδου τόσο των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών».

Από πλευράς του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ο Πρόεδρος του κ. Χρίστος Αγγελίδης αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παραχώρηση του χώρου έτσι ώστε να γίνει εφικτή  η διοργάνωση της δεντροφύτευσης, ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος επιτέλεσε μία υπόσχεση που έδωσε τόσο προς τους φίλους του που έχασε τόσο αδόκητα όσο και προς τις οικογένειές τους  που τόσο τους λείπουν αυτοί οι άνθρωποι.

«Φυτέψαμε τα δέντρα σημείωσε ο κ. Αγγελίδης «για να μεγαλώσουν οι ρίζες που άφησαν πίσω τους αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι, που είναι τα παιδιά τους,  οι οικογένειες κι όλο το έργο που έκαναν για την ξενοδοχειακή μας βιομηχανία».

«Ελπίζουμε  είπε με αυτό τον τρόπο να δώσαμε στις οικογένειές τους μια νότα παρηγοριάς  και το μήνυμα ότι τα αγαπημένα τους άτομα δεν θα ξεχαστούν και διαβεβαίωσε ότι  ο σύνδεσμος θα κάνει ότι είναι δυνατό για να παραμείνουν πάντα στη μνήμη τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό