Έχει πραγματοποιηθεί στις 5 Νοέμβριου 2013 με επιτυχία η πρώτη συνάντηση των Λεμεσιανών μελών του ΠΑΣΥΔΙΞΕ .

Κατά την συνεδρία έχουν συζητηθεί τουριστικά θέματα που απασχολούν όλους μας και έχουν επίσης ακουστεί εισηγήσεις όσον αφόρα το μέλλον και την ενδυνάμωση της φωνής του συνδέσμου μας.

Κατά την συνάντηση επίσης έχουν εκλεγεί τα ακόλουθα άτομα σαν εκτελεστικά μέλη της Λεμεσού με σκοπό την βοήθεια σε θέματα διοικητικά, οργάνωσης, έγγραφης νέων μελών και ανανέωσης συνδρομών:

Λοΐζος Τηλέμαχου Operations Manager ξενοδοχείο Mediterranean 99382537

Στέλιος Δημητρίου Banqueting Manager ξενοδοχείο Mediterranean 99553729

Γιάννης Δεμέναγας F&B Manager Grand Resort 99440723

Επίσης για οποιαδήποτε θέματα μπορείτε όπως πάντα να επικοινωνείτε και με τα πιο κάτω άτομα τα οποία είναι και μέλη του κεντρικού μας διοικητικού συμβουλίου.

Βάσο Κοιλάνη General Manager ξενοδοχείο Mediterranean 99662955/99333064
Χρίστο Τζιαμπάζη 99632444

Αν οποιοιδήποτε άλλοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συνάντηση αλλά επιθυμούν να συμμετάσχουν σαν μέλη στη επιτροπή της Λεμεσού είναι ευπρόσδεκτοι και παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με ένα από τα πιο πάνω άτομα.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την στήριξη που δείχνεται προς τον σύνδεσμο μας που έχει ως πρώτιστο σκοπό να παράγει δημιουργικές απόψεις σε θέματα τουρισμού και ξενοδοχειακής διεύθυνσης και να παρεμβαίνει στην επικαιρότητα με οξύ πνεύμα και εποικοδομητική κριτική. Ο ΠΑΣΥΔΙΞΕ ιδρύθηκε για να προσφέρει στον τουρισμό της Κύπρου.

Εγγραφόμαστε μέλη όχι για να πάρουμε, αλλά για να προσφέρουμε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ στο τομέα του τουρισμού, ως θέμα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Ευχαριστούμε θερμά το Ξενοδοχείο Mediterranean για την ευγενή φιλοξενία του.