Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,

Έχει πραγματοποιηθεί χθες, 02 Ιουνίου 2016, στο Ξενοδοχείο Mediterranean η συνάντηση της επιτροπής Διευθυντών  Ξενοδοχείων Λεμεσού στα πλαίσια του ευρύτερου πλάνου του συνδέσμου μας για κατάρτιση τοπικών επιτροπών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον Ξενοδοχειακό και ευρύτερο Τουριστικό τομέα, όπως η εξεύρεση και εργοδοτηση υπαλλήλων, την περεταίρω προώθηση της Λεμεσού ως τουριστικού προορισμού, η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των διευθυντών ξενοδοχείων με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων για πιο σωστή αντιμετώπιση και διαχείριση των καθημερινών προκλήσεων   και γενικά η διασφάλιση της  μακροχρόνιας ανάπτυξης  του Τουριστικού τομέα μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Με βάση τα πιο πάνω έχει καταρτιστεί ένα πλάνο ενεργειών με άμεση προτεραιότητα την πρόσκληση σε μεσημεριανό γεύμα στο Ξενοδοχείο Amathus και την διοργάνωση καθαριότητας παραλιών σε συνεργασία με άλλους οργανισμούς.

Συντονιστής της Τοπικής Επιτροπής Λεμεσού έχει οριστεί το μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου κος Παναγιώτης Πετρίδης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που έχουν παρευρεθεί στην συνάντηση και για ακόμη μια φορά θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Παγκύπριος  Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων  θα συνεχίσει απρόσκοπτα την  προώθηση του επαγγελματισμού μεταξύ των μελών, η οποία βασίζεται στην εφαρμογή επαγγελματικού Κώδικα Δεοντολογίας που θα έχει σαν αποτέλεσμα τη συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών. Για την επίτευξη αυτού του στόχου η συμβολή όλων μας κρίνεται αναγκαία.