Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς και της έναρξης της θερινής περιόδου ευχόμαστε σε όλους Καλές Επιτυχίες, προσωπικές και επαγγελματικές.

Δραττόμενοι της αφορμής, καλούμαστε όλοι να ενισχύσουμε τις προσπάθειες για βελτίωση της εικόνας και της συνολικής αξίας των διευθυντών και των ανώτερων στελεχών ξενοδοχείων. Ο ζήλος και η αποφασιστικότητα όλων μας να μετατραπεί σε πρακτική στοχοθέτηση με γνώμονα τα ακόλουθα:
(α) Επένδυση στην ατομική βελτίωση ώστε να αποτελούμε ακόμα πιο αξιόπιστες λύσεις για καθοδήγηση των τουριστικών μονάδων, θέτοντας φραγμό στον αυξανόμενο παραγκωνισμό, ενώ αυτονόητα ενισχύεται και η ατομική επιτυχία.
(β) Επένδυση στην ομαδική βελτίωση των στελεχών μας ώστε να αναβαθμιστεί ουσιαστικά η συνολική εικόνα των εργαζομένων του κλάδου.
(γ) Τέλος πρακτική υποστήριξη εκ μέρους όλων της προσπάθειας του συνδέσμου για ανύψωση της αξίας και βελτίωση της εικόνας των επαγγελματιών του τουρισμού στην κυπριακή κοινωνία.

Καλούμαστε όλοι σε συστράτευση για αναστύλωση του κύρους, της αξίας και της περηφάνιας μας, θέτοντας παράλληλα πιο γερά θεμέλια για το δικό μας μέλλον, αλλά και του μέλλοντος των τουριστικών επαγγελμάτων ευρύτερα.
Καλή θερινή σαιζόν σε όλους μας.