Σημαντικές αλλαγές στον τομέα του τουρισμού πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με τον σύνδεσμο των διευθυντών ξενοδοχείων ΠΑΣΥΔΙΞΕ.Αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΥΔΙΞΕ, Πόλυς Γ. Καλλής, στην ομιλία του θα αναφερθεί στις σαφείς παραμέτρους που θα πρέπει να καθορίζουν την τουριστική πολιτική μας, ώστε να μην είμαστε έρμαιο των αγορών και των εξωτερικών κρίσεων.
Σαφείς αναφορές θα γίνουν μεταξύ άλλων στη διαχρονική αδυναμία να δημιουργηθεί ελκυστικό και ανταγωνιστικό προϊόν, να σχεδιαστεί ελκυστικό τουριστικό branding, να βρεθούν λύσεις για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, να υπάρξει περισσότερη συλλογικότητα στις διαβουλεύσεις των φορέων του τουρισμού, ώστε να τεθούν οι προδιαγραφές για ολόχρονο τουρισμό, καθώς και την αδυναμία να εμπεδωθεί τουριστική συνείδηση σε όλο τα φάσμα της τουριστικής αλυσίδας, προστίθεται.
Αναφέρεται ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης θα γίνουν οι καθιερωμένες ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΥΔΙΞΕ.
«Προσωπικότητα Φιλοξενίας» επιλέγηκε ο κ. Κώστας Τσεριώτης, ενώ «Προσωπικότητα Τουρισμού» για τη διαχρονική προσφορά του θα βραβευτεί ο κ. Ντίνος Λόρδος. Ειδική μεταθανάτια τιμητική εκδήλωση θα γίνει στον Μιχαλάκη Λοϊζίδη, ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου.
Οι αρχαιρεσίες της γενικής συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 11.45 π.μ. Η εκλογική διαδικασία για εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. Στο επίσημο μέρος της συνέλευσης, που αρχίζει στις 12.00 το μεσημέρι, προσκλήθηκαν να παρευρεθούν οι πολιτικές και κλαδικές Αρχές του τουρισμού, της οικονομίας και της Πολιτείας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων για την περιοδο 2015-2018 αποτελείται από:Πρόεδρος: Βάσος Κοιλάνης
Αντιπρόεδρος: Άριστος Διομήδους
Γραμματέας: Ευγένιος Σάββα
Ταμίας: Τάσος Περδίος

Μέλη:
Βύρωνας Χριστοδουλίδης
Αντώνης Αριστοδήμου
Γιώργος Ιωάννου
Χρήστος Τζιαμπάζης
Ελένη Χρυσάνθου Δημητρίου
Χρήστος Ευσταθίου
Διογένης Σταύρου

(….)

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε στην προσπάθεια μας αυτή υποστηρικτές όλα τα μέλη μας έτσι ώστε μέσα από συλλογική και συντονισμένη δουλειά να επιτευχθούν οι στόχοι του νέου διοικητικού συμβουλίου .

Σας ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά για την ψήφο σας και σας εγγυόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την υπόσχεση να ανεβάσουμε τον σύνδεσμο μας ακόμη πιο ψηλά.

Εκ μέρους του Νέου Δ.Σ. ΠΑΣΥΔΙΞΕ